Gouda – De politie is vanmiddag ter plaatse gegaan bij een voormalige school aan de Sportlaan in Gouda voor een reguliere aanhouding. Dit betekend dat de politie iemand buiten heterdaad ging aanhouden die mogelijk in dat pand zat.

Toen de politie het pand betreden had trof men een flinke hoeveelheid vuurwerk aan. Dit was illegaal vuurwerk maar ook zelf in elkaar gezet vuurwerk. De politie heeft hierop de assistentie van de EOD gevraagd die onder spoedbegeleiding naar Gouda is gekomen.

Binnen heeft de EOD het vuurwerk onderzocht en dit zal uiteindelijk afgevoerd worden. De politie heeft één persoon aangehouden, of dit de aanhouding is waarvoor men ter plaatse ging is nog onbekend.

Foto’s & Video: Lars van der Toorn & Franklin Coenen.
Foto’s van vuurwerk: Politie Gouda

Vuurwerk Gouda

EOD Inzet Gouda (1) EOD Inzet Gouda (2) EOD Inzet Gouda (3) EOD Inzet Gouda (4) EOD Inzet Gouda (5) EOD Inzet Gouda (6) EOD Inzet Gouda (7) EOD Inzet Gouda (8)Vuurwerk aangetroffen Gouda (1) Vuurwerk aangetroffen Gouda (2) Vuurwerk aangetroffen Gouda (3) Vuurwerk aangetroffen Gouda (4)

Cookievoorkeuren wijzigen