Gouda - De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een ongeval op de Goudse Poort in Gouda. Ter plaatse bleek bij de oprit van de A12 een ongeval te hebben plaats gevonden tussen twee personenauto’s.

De schade bleek minimaal maar één inzittende bleek wat last te hebben van haar nek. De ambulancedienst kwam ter plaatse en heeft een korte controle gedaan maar uiteindelijk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

De politie heeft geassisteerd bij het invullen van de schadeformulieren waarna een ieder zijn eigen weg kon vervolgen.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Goudse Poort Gouda (1) Ongeval Goudse Poort Gouda (2) Ongeval Goudse Poort Gouda (3) Ongeval Goudse Poort Gouda (4) Ongeval Goudse Poort Gouda (5) Ongeval Goudse Poort Gouda (6) Ongeval Goudse Poort Gouda (7)

Cookievoorkeuren wijzigen