Gouda - De hulpdiensten werden vanmiddag gealarmeerd voor een melding brandgerucht op de Hugo de Vrieslaan in Gouda. Ter plaatse was het even zoeken naar het juiste adres maar al snel had men het gevonden.

Een bewoonster aldaar sprak de heren van de brandweer aan dat er bij haar in de oven iets niet helemaal goed gegaan was. Toen de brandweer binnen ging kijken kwam men al snel tot de conclusie dat een krant in de oven in brand was gevlogen en dat dit enige rookontwikkeling veroorzaakte. De krant zat vermoedelijk tegen de onderkant van een schaal / bord geplakt toen deze de oven in ging.

De bewoonster kon zelf het brandje uitkrijgen en zette vervolgens ramen en deuren open. Waarschijnlijk heeft een buurtbewoner vervolgens de brandweer gemeld.

Eindconclusie: Brandje was al uit en brandweer kon al snel weer retour kazerne.

Foto’s: Rens de Haan

Brandgerucht Hugo de Vrieslaan GDA (1) Brandgerucht Hugo de Vrieslaan GDA (2) Brandgerucht Hugo de Vrieslaan GDA (3) Brandgerucht Hugo de Vrieslaan GDA (4) Brandgerucht Hugo de Vrieslaan GDA (5)

Cookievoorkeuren wijzigen