Leidschendam - De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de A4 bij Leidschendam. Hoewel dit regio Haaglanden betreft werden de meeste hulpdiensten ingezet vanuit Hollands Midden omdat zij op deze locatie sneller ter plaatse konden zijn.

Eenmaal op de plek van het incident bleek er een eenzijdige aanrijding te hebben plaats gevonden. Een automobilist is door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt geraakt waarna de auto de vangrail in schoot en over de kop sloeg.

Echt bekneld zaten de twee inzittenden niet maar gewond raakten ze wel. De brandweer heeft de ambulancedienst geassisteerd bij het stabiliseren van de slachtoffers waarna deze zijn vervoerd naar het ziekenhuis.

De VOA is ter plaatse gekomen voor onderzoek naar het ongeval waarna de berger het voertuig heeft geborgen. De twee afgesloten rijstroken van de A4 konden daarna weer worden vrijgegeven.

Foto’s: Rens de Haan & Franklin Coenen

Beknelling A4 Leidschendam (1) DSC_0031 (Kopie) DSC_0027 (Kopie) DSC_0025 (Kopie) Beknelling A4 Leidschendam (2) Beknelling A4 Leidschendam (3) Beknelling A4 Leidschendam (4) DSC_0047 (Kopie) Beknelling A4 Leidschendam (5) Beknelling A4 Leidschendam (7) Beknelling A4 Leidschendam (6) Beknelling A4 Leidschendam (8)

Cookievoorkeuren wijzigen