Leiden - Vanochtend omstreeks 11:12 uur werden de brandweer en de politie gealarmeerd voor een gaslekkage op de Zijlsingel in Leiden.

Ter plaatse bleek er een gaslek te zijn in een oud eetcafe waar enkele maanden geleden nog een hennepkwekerij is ontmanteld. De brandweer heeft de nodige voorzorgsmaatregelen genomen, zo is de omgeving van het incident afgezet. De brandweer kreeg zelf het gaslek niet gedicht waardoor men door middel van een straal hoge druk het gas probeert neer te slaan tot de komst van Liander. Liander is uiteindelijk ter plaatse gekomen waarna zij het lek hebben gedicht. Hierop is alles weer vrijgegeven.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

Gaslekkage zijlsingel LDN (1) Gaslekkage zijlsingel LDN (3) Gaslekkage zijlsingel LDN (4) Gaslekkage zijlsingel LDN (6) Gaslekkage zijlsingel LDN (7) Gaslekkage zijlsingel LDN (10) Gaslekkage zijlsingel LDN (11) Gaslekkage zijlsingel LDN (12)

 

Cookievoorkeuren wijzigen