Gouda – Even over tienen vanavond verloor een vrouw de macht over het stuur van haar voertuig op de Goudse Poort in Gouda. De auto raakte in een slip en botste met de achterzijde tegen een boom. Een getuige en toevallig passerende ambulance stopte direct om de vrouw hulp aan te bieden.

De direct gealarmeerde politie was al snel ter plaatse en sloot eerst de hele Goudse Poort stad in af maar al snel werd dit teruggebracht tot 1 afgesloten rijstrook. De ambulance vertrok al snel weer omdat de vrouw geen medische hulp nodig had.

De politie heeft een berger gealarmeerd en deze heeft ter plaatse het voertuig zonder enige moeite kunnen bergen waarna deze is afgevoerd naar de bergingscentrale. Hierna kon de weg weer worden vrijgegeven.

Inmiddels vult het dossier Goudse Poort zich behoorlijk, zie hier ons archief m.b.t. deze locatie.

Foto’s: Rens de Haan & Franklin Coenen

Ongeval Goudse Poort Gouda (1) Ongeval Goudse Poort Gouda (2) Ongeval Goudse Poort Gouda (3)DSC_0008 - kopie (Kopie) Ongeval Goudse Poort Gouda (4) Ongeval Goudse Poort Gouda (5) Ongeval Goudse Poort Gouda (6) Ongeval Goudse Poort Gouda (7) Ongeval Goudse Poort Gouda (8)DSC_0016 (Kopie) Ongeval Goudse Poort Gouda (9)

Cookievoorkeuren wijzigen