Sassenheim – Vanmorgen omstreeks kwart over acht kregen de hulpdiensten melding van een ongeval op de A44 in Sassenheim welk op de Kaagbrug in de richting van Amsterdam had plaatsgevonden.

Eenmaal ter plaatse bleek dat er een kettingbotsing tussen zeven personenauto’s was gebeurd. De A44 werd bij afrit 3 helemaal afgesloten en het verkeer moest binnendoor een weg vinden richting Amsterdam over de N208, veel file in de bollenstreek was het gevolg. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet helemaal duidelijk, vermoedelijk is het een combinatie van onder andere een nat wegdek en slecht zicht op de brug zelf.

De ambulancedienst kwam met twee ambulances ter plaatse en er zijn meerdere personen nagekeken en behandeld, uiteindelijk zijn twee van hen met onder andere been en nekletsel met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Bergingsdienst BCB heeft vier personenauto’s afgesleept en omstreeks tien uur werd de A44 in de richting van Amsterdam weer vrijgegeven voor het verkeer.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen