Leiden – De hulpdiensten werden vroeg in de morgen gealarmeerd voor een voertuigbrand na ongeval op de Doctor Lelylaan in Leiden. Ter plaatse bleken een automobilist en motorrijder met elkaar in aanraking te zijn gekomen ter hoogte van het tankstation.

Na de aanrijding kwam de motorrijder lelijk ten val en raakte gewond. De auto vloog in brand. De ter plaatse gekomen hulpdiensten hebben zich ontfermd over het slachtoffer en de brandweer heeft de brand in de auto geblust.

Na het ongeval werd de Doctor Lelylaan direct afgesloten. Dit resulteerde in een flinke verkeerschaos. De VOA is ter plaatse gekomen voor onderzoek en uiteindelijk is het wegdek gereinigd. Omstreeks negen uur, ongeveer twee en half uur na het ongeval, werd de straat weer vrij gegeven.

Foto’s: Toon van der Poel

Ongeval & Brand Leiden (1) Ongeval & Brand Leiden (2) Ongeval & Brand Leiden (3) Ongeval & Brand Leiden (4) Ongeval & Brand Leiden (5) Ongeval & Brand Leiden (6) Ongeval & Brand Leiden (7) Ongeval & Brand Leiden (8) Ongeval & Brand Leiden (9) Ongeval & Brand Leiden (10) Ongeval & Brand Leiden (11) Ongeval & Brand Leiden (12) Ongeval & Brand Leiden (13) Ongeval & Brand Leiden (14)

Cookievoorkeuren wijzigen