Leiderdorp - Vanmiddag zijn de politie, ambulancedienst en Rijkswaterstaat gealarmeerd voor een ongeval op de Rijksweg A4 in Leiderdorp. Ter plaatse was een voertuig met aanhanger gaan slingeren waarop de aanhanger op zijn kant op de linker rijbaan terecht is gekomen. Een inzittende is door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel gecontroleerd maar hoefde uiteindelijk niet vervoerd te worden. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onbekend. Wel is bekend dat het voertuig op de rijbaan is gaan slingeren, dit is mede te zien aan de sporen op het wegdek. De aanhanger stond vol met blikken lijm en grind.  Door het ongeval is er een grote file ontstaan in de richting Den Haag > Amsterdam.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.coma4 LDP (1) a4 LDP (2) a4 LDP (3) a4 LDP (4) a4 LDP (5) a4 LDP (6) a4 LDP (7) a4 LDP (8) a4 LDP (9) a4 LDP (10)

Cookievoorkeuren wijzigen