Alphen aan den Rijn – De brandweer van post Alphen aan den Rijn werd deze morgen gevraagd om naar Van Schip BV aan de Bronsweg Alphen te komen voor een gebouwbrand.
Op de plaats aangekomen bleek er geen sprake van een gebouwbrand maar was er afval wat op het terrein lag in brand gegaan wat wel veel rookontwikkeling gaf. Er werd hierom verandering in melding gemaakt naar brand industrie en werd het sein middelbrand gegeven.

De brandweer heeft de spullen geblust waarbij het grootse probleem was opgelost, daarna heeft men de spullen uit elkaar gehaald en na geblust.

De Bronsweg was tijdens de voorval geheel afgesloten voor het inkomend verkeer, wie er uit wilde kon rustig zijn weg vervolgen. De oorzaak van de brand was dat tijdens het lassen er isolatiemateriaal vlam had gevat.

Foto’s: Edwin Kasteleijns

Middelbrand Bronsweg Alphen aan den Rijn (1) Middelbrand Bronsweg Alphen aan den Rijn (2) Middelbrand Bronsweg Alphen aan den Rijn (3) Middelbrand Bronsweg Alphen aan den Rijn (4) Middelbrand Bronsweg Alphen aan den Rijn (5) Middelbrand Bronsweg Alphen aan den Rijn (6) Middelbrand Bronsweg Alphen aan den Rijn (7) Brand Alphen (3) Brand Alphen (2) Brand Alphen (1)

Cookievoorkeuren wijzigen