Gouda- Dinsdagmiddag rond tien voor vier werden de autoladder en de tankautospuit van brandweer Gouda opgeroepen voor een gebouwbrand(keuken) aan de Beukelaan in Gouda.

Ter plaatse heeft een pannetje met kokende melk vlam gevat. Het vuur is doorgeslagen in de afzuigkap waarop de brandweer deze heeft verwijderd en geblust. De brandweer heeft nadat het vuur gedoofd was meerdere metingen verricht waarop de woning kon worden vrijgegeven. Een ambulance kwam ter plaatse om de bewoner en een buurman na te kijken. De bewoner is voor controle mee naar het ziekenhuis Er is schade in de woning door het roet wat is vrijgekomen bij de brand. Salvage zal ter plaatse komen om de schade op te nemen. Door snel optreden van de bewoner en buren kon erger voorkomen worden.

Foto’s: Lars van der Toorn

keukenbrand beukelaan gda 29-9^LT (1) keukenbrand beukelaan gda 29-9^LT (2) keukenbrand beukelaan gda 29-9^LT (3) keukenbrand beukelaan gda 29-9^LT (4) keukenbrand beukelaan gda 29-9^LT (5) keukenbrand beukelaan gda 29-9^LT (6) keukenbrand beukelaan gda 29-9^LT (7) keukenbrand beukelaan gda 29-9^LT (8) keukenbrand beukelaan gda 29-9^LT (9) keukenbrand beukelaan gda 29-9^LT (10) keukenbrand beukelaan gda 29-9^LT (11) keukenbrand beukelaan gda 29-9^LT (12) keukenbrand beukelaan gda 29-9^LT (13) keukenbrand beukelaan gda 29-9^LT (14) keukenbrand beukelaan gda 29-9^LT (15)

Cookievoorkeuren wijzigen