Bergambacht – De hulpdiensten werden deze morgen gealarmeerd voor een voertuig te water op de Bovenberg in Bergambacht. Ter plaatse bleek een auto te water te zijn geraakt maar was de bestuurder al zelf uit zijn voertuig geklommen.

De duikers van de brandweer hebben wel nog een zoekslag in het water gemaakt maar niets meer aangetroffen. De bestuurder hoefde ook niet per ambulance vervoerd te worden. Toen de brandweer niets meer kon betekenen ging men retour kazerne.

Een berger heeft het voertuig uit het water gehaald.

Foto’s: Rens de Haan

Voertuig te water Bovenberg Bergambacht (1) Voertuig te water Bovenberg Bergambacht (2) Voertuig te water Bovenberg Bergambacht (3) Voertuig te water Bovenberg Bergambacht (4) Voertuig te water Bovenberg Bergambacht (5) Voertuig te water Bovenberg Bergambacht (6) Voertuig te water Bovenberg Bergambacht (7) Voertuig te water Bovenberg Bergambacht (8)

Cookievoorkeuren wijzigen