Haastrecht – De hulpdiensten werden vanmiddag gealarmeerd voor een ongeval langs de Provincialeweg West – N228 in Haastrecht. Nabij de kruising met de Goverwellesingel bleek een vrouw met haar auto onderaan de dijk te zijn belandt.

De vrouw kwam vanuit Gouda en reed richting Haastrecht toen zij aan de linkerzijde van de weg een verhoging raakte, vermoedelijk schrok zij hier zo van dat zij hard, te hard, naar rechts stuurde, door de bosjes reed, een fietspad kruiste en achterstevoren / ondersteboven onderaan de dijk terecht kwam.

De vrouw is zelf uit haar auto geklommen en door de ambulancedienst gecontroleerd op eventuele verwondingen. Uiteindelijk bleek zij niet mee naar het ziekenhuis te hoeven. Een berger kwam ter plaatse en heeft de auto weer boven aan de weg gezet en deze vervolgens afgevoerd.

Foto’s: Rens de Haan, Lars van der Toorn & Karlijn van Luttervelt

Ongeval Haastrecht RH (1) Ongeval Haastrecht RH (2) Ongeval Haastrecht RH (3) Ongeval Haastrecht RH (4) Ongeval Haastrecht RH (5) Ongeval Haastrecht RH (6) Ongeval Haastrecht RH (7) Ongeval Haastrecht RH (8)Ongeval Haastrecht LT (2)Ongeval Haastrecht KL (2) Ongeval Haastrecht LT (3) Ongeval Haastrecht LT (4) Ongeval Haastrecht LT (5) Ongeval Haastrecht LT (6) Ongeval Haastrecht LT (7) Ongeval Haastrecht LT (8)Ongeval Haastrecht RH (9)Ongeval Haastrecht KL (1)

Cookievoorkeuren wijzigen