Bodegraven – De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een persoon te water op de Doortocht in Bodegraven. Ter plaatse moest er eerst flink gezocht worden. Een man had zelf gemeld dat hij in het water lag en er niet uit kon komen.

Na een tijdje zoeken kwam met uit bij een festivalterrein. Van achter op het terrein hoorde men hulpgeroep alleen stonden er nog twee flinke hekken in de weg. Toen de brandweer de sleutelhouder eenmaal gevonden had kon men door het hek op zoek naar het slachtoffer.

Al snel werd hij toen gevonden en door de brandweer uit het water gehaald. Echter bleek de man niet gewond en hoefde ook niet nagekeken te worden door het ambulance personeel.

De hulpdiensten konden hierop al snel retour en de man ging de feesttent weer in, op zoek naar een biertje tegen de stress.

Foto’s: Rens de Haan & Marco van Bemmel

Persoon te water Bodegraven Doortocht (1) Persoon te water Bodegraven Doortocht (2) Persoon te water Bodegraven Doortocht (3) Persoon te water Bodegraven Doortocht (4) Persoon te water Bodegraven Doortocht (5) Persoon te water Bodegraven Doortocht (6)Doortocht BDN (6) [112HM] Doortocht BDN (7) [112HM] Doortocht BDN (11) [112HM] Doortocht BDN (12) [112HM] Doortocht BDN (15) [112HM] Doortocht BDN (22) [112HM] Doortocht BDN (24) [112HM] Doortocht BDN (26) [112HM] Doortocht BDN (29) [112HM]

Cookievoorkeuren wijzigen