Zevenhuizen – De brandweer werd vanmiddag gealarmeerd voor een voertuigbrand op de Zuidplasweg in Zevenhuizen. Al vanaf een afstand was een flinke zwarte rookwolk te zien die duidde op een flinke brand.

Ter plaatse bleek het de Provincialeweg – N219 te zijn en bleek een auto volledig in brand te staan. De brandweer kon het vuur al snel onder controle krijgen maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde.

Een berger heeft het voertuig afgevoerd.

Foto’s: Brigitte van den Haak

Voertuigbrand (18) Voertuigbrand (17) Voertuigbrand (16) Voertuigbrand (15) Voertuigbrand (14) Voertuigbrand (1) Voertuigbrand (13) Voertuigbrand (12) Voertuigbrand (11) Voertuigbrand (10) Voertuigbrand (9) Voertuigbrand (8) Voertuigbrand (7) Voertuigbrand (6) Voertuigbrand (5) Voertuigbrand (4) Voertuigbrand (3) Voertuigbrand (2)

Cookievoorkeuren wijzigen