Lisserbroek РVanmiddag omstreek ̩̩n uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval met letsel op de Lisserdijk in Lisserbroek.

Eenmaal ter plaatse bleek dat er een flinke botsing was gebeurd tussen een personenauto en een oudere vrouw op een scootmobiel. Volgens getuigen sloeg de vrouw op de scootmobiel zonder richting aan te geven af en slak zij de weg over, een naderende personenauto kon toen niet meer optijd stoppen en een botsing was het gevolg. De vrouw viel na de botsing om op het wegdek, omstanders welk het zagen en hoorde gebeuren verleende eerste hulp. De ambulancedienst heeft na aankomst de vrouw gestabiliseerd op de weg en hierna behandeld in de ambulance, daarna is zij naar een ziekenhuis in Hoofddorp vervoerd. De scootmobiel raakte zwaar beschadigd door de botsing, de auto had schade aan de voorzijde opgelopen.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen