Waddinxveen – Deze middag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een dier in problemen op de Zuidplaslaan in Waddinxveen. Ter plaatse bleek er een hondje met zijn poot vast te zitten aan een bankje.

De eigenaresse was haar hondje aan het uitlaten, tijdens het uitlaten gaat ze vaak even met haar hondje op een bankje zitten op een plein op de Zuidplaslaan totdat het vandaag mis ging. Het hondje stond op en kwam met zijn pootje vast te zitten in een gaatje in de bank. Omstanders hebben geprobeerd het hondje te bevrijden maar dit ging niet gemakkelijk, hierop werden de brandweer en de dierenambulance gealarmeerd.

De dierenambulance kwam ter plaatse waarna een medewerker naar een oplossing zocht om het hondje te bevrijden. Er werd zeep gehaald bij een nabijgelegen winkel, de zeep werd op het pootje van het hondje gesmeerd waarna het hondje al snel bevrijd kon worden. Het pootje werd nog even onderzocht door de dierenambulance waarna het hondje een dikke knuffel van zijn baasje kreeg.

Foto’s: Franklin Coenen

DSC_0002 (Kopie) DSC_0003 (Kopie) DSC_0005 (Kopie) DSC_0006 (Kopie) DSC_0007 (Kopie) DSC_0009 (Kopie) DSC_0010 (Kopie) DSC_0012 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen