Vanavond zijn omstreeks 19:25 uur de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Rijksweg A4 bij Leiden.

Ter plaatse had een kop-staartbotsing plaatsgevonden tussen twee voertuigen. De brandweer kwam ook ter plaatse omdat sprake zou zijn van een beknelling. Dit bleek bij aankomst echter niet het geval. De brandweer heeft uiteindelijk de accu’s van de voertuigen losgekoppeld waarna men retour is gegaan. De bijrijder van het achterste voertuig is door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel gecontroleerd maar uiteindelijk niet vervoerd naar het ziekenhuis. Alle betrokkenen kwamen met de schrik vrij. Een berger is ter plaatse gekomen om de voertuigen te bergen. De linkse rijstrook was ten tijden van het incident afgesloten voor het verkeer wat voor een kleine file zorgde.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

Ongeval LDN A4 (3) Ongeval LDN A4 (4) Ongeval LDN A4 (5) Ongeval LDN A4 (6) Ongeval LDN A4 (7)

Cookievoorkeuren wijzigen