Waddinxveen – Deze avond werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Staringlaan met de Noordkade in Waddinxveen. Ter plaatse waren een lijnbus en een personenauto met elkaar in botsing gekomen.

De bestuurster van de personenauto had last van van haar pols en is door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel nagekeken. De schade aan beide voertuigen viel mee, echter kon de personenauto niet meer verder rijden omdat deze een lekke band had opgelopen bij dit ongeval. De politie heeft geholpen met het invullen van de nodige formulieren waarna ieder zijn weg weer kon vervolgen.

Foto’s: Franklin Coenen

Auto tegen lijnbus Noordkade WDN (10) (Kopie)Auto tegen lijnbus Noordkade WDN (1) (Kopie)Auto tegen lijnbus Noordkade WDN (6) (Kopie) Auto tegen lijnbus Noordkade WDN (7) (Kopie) Auto tegen lijnbus Noordkade WDN (9) (Kopie)Auto tegen lijnbus Noordkade WDN (5) (Kopie)Auto tegen lijnbus Noordkade WDN (2) (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen