Leiderdorp – Vanavond zijn omstreeks 19:15 uur de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Hoogmadesweg in Leiderdorp. Ter plaatse bleek een oudere dame met haar voertuig tegen een staande stenen plantenbak te zijn gereden.

De bestuurster van het voertuig is door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel gecontroleerd en uiteindelijk voor controle vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe de bestuurster tegen de stenen plantenbak heeft kunnen rijden is onbekend. Het voertuig is door het ongeval zwaar beschadigd geraakt, total loss. Het is niet de eerste keer dat een voertuig op de Hoogmadesweg tegen een betonblok aanrijd. De vrijwilligers van brandweer Leiderdorp kwamen ter plaatse om onder andere het wegdek te reinigen.

Foto’s: Koen Jongen

Ongeval Hoogmadeseweg Leiderdorp (1) Ongeval Hoogmadeseweg Leiderdorp (3) Ongeval Hoogmadeseweg Leiderdorp (4) Ongeval Hoogmadeseweg Leiderdorp (5) Ongeval Hoogmadeseweg Leiderdorp (7) Ongeval Hoogmadeseweg Leiderdorp (8) Ongeval Hoogmadeseweg Leiderdorp (9) Ongeval Hoogmadeseweg Leiderdorp (12) Ongeval Hoogmadeseweg Leiderdorp (13) Ongeval Hoogmadeseweg Leiderdorp (14) Ongeval Hoogmadeseweg Leiderdorp (15) Ongeval Hoogmadeseweg Leiderdorp (16) Ongeval Hoogmadeseweg Leiderdorp (18) Ongeval Hoogmadeseweg Leiderdorp (19) Ongeval Hoogmadeseweg Leiderdorp (20) Ongeval Hoogmadeseweg Leiderdorp (21) Ongeval Hoogmadeseweg Leiderdorp (22)

 

Ongeval twee:

Vanavond heeft een automobilist zichzelf met een personenauto vastgereden op de Hoogmadesweg in Leiderdorp. De automobilist wilde met haar voertuig keren op de Hoogmadesweg waar even daarvoor een frontale aanrijding had plaatsgevonden. Tijdens het keren zag de automobilist een stuk steen wat in de berm stond over het hoofd waarop het voertuig vast kwam te zitten. Een OVD van de brandweer welke toevallig voorbij dit incident reed verleende hulp en liet uiteindelijk de vrijwillige brandweer van Leiderdorp komen welke aanwezig op de kazerne waren voor hun wekelijkse oefenavond. De brandweer heeft door middel van hydraulisch gereedschap het voertuig van de steen losgemaakt. Voor de vrijwillige brandweer was dit direct een leuke en realistische oefening. De eigenaar van het voertuig was de brandweer zeer dankbaar. Nadat het voertuig weer met vier wielen op de weg stond kon de bestuurster haar weg weer vervolgen.

Ongeval Hoogmadeseweg Leiderdorp (1) Ongeval Hoogmadeseweg Leiderdorp (2) Ongeval Hoogmadeseweg Leiderdorp (3) Ongeval Hoogmadeseweg Leiderdorp (4) Ongeval Hoogmadeseweg Leiderdorp (5) Ongeval Hoogmadeseweg Leiderdorp (6) Ongeval Hoogmadeseweg Leiderdorp (7) Ongeval Hoogmadeseweg Leiderdorp (8) Ongeval Hoogmadeseweg Leiderdorp (9) Ongeval Hoogmadeseweg Leiderdorp (10)

Cookievoorkeuren wijzigen