Gouda – Rond het middaguur ging het niet helemaal goed in de Spoortunnel aan de Spoorstraat in Gouda. Een vrachtwagen die vervoerd werd door een autoambulance bleek daardoor te hoog te zijn waarna deze tegen de tunnel botste.

De vrachtwagen had al schade aan de voorzijde door een eerder ongeval maar na dit ongeval werd het er allemaal niet beter op. Doordat de combinatie die de vrachtwagen vervoerde geen kant meer op kon liep het zowel op het Kleiwegplein als het Albert Plesmanplein helemaal vast. De politie kwam dan ook met spoed ter plaatse en heeft de vrachtwagen kunnen begeleiden naar een rustigere plaats om de zaken af te handelen.

Schade aan de tunnel leek er niet te zijn maar voordat de vrachtwagen opgeknapt is zullen we enige tijd verder zijn. Uiteindelijk raakte er niemand gewond bij het ongeval.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Spoortunnel Gouda (1) Ongeval Spoortunnel Gouda (2) Ongeval Spoortunnel Gouda (3) Ongeval Spoortunnel Gouda (4) Ongeval Spoortunnel Gouda (5) Ongeval Spoortunnel Gouda (6) Ongeval Spoortunnel Gouda (7) Ongeval Spoortunnel Gouda (8) Ongeval Spoortunnel Gouda (9) Ongeval Spoortunnel Gouda (10) Ongeval Spoortunnel Gouda (11) Ongeval Spoortunnel Gouda (12) Ongeval Spoortunnel Gouda (13) Ongeval Spoortunnel Gouda (14) Ongeval Spoortunnel Gouda (15)

Cookievoorkeuren wijzigen