Sassenheim – Vanavond zijn rond vijf over tien werden de hulpdiensten opgeroepen voor een gebouwbrand industrie / agrarisch op de Cornelis Verolmeweg in Sassenheim. Omdat het volgens getuigen een uitslaande brand betrof en er mogelijk nog personen binnen in het pand zouden zijn schaalden de hulpdiensten direct op naar het sein ‘middelbrand’.

Ter plaatse bleek er een geen sprake te zijn van een gebouwbrand maar een bestelbus welke dicht bij een bedrijfspand in brand stond. De bestelbus stond vlakbij een bedrijfspand geparkeerd. De met spoed ter plaatse gekomen brandweer heeft overslag weten te voorkomen. De bestelbus is ondanks de snelle inzet van de brandweer volledig verwoest. Na de brand heeft de politie een plaatsdelict gemaakt en de omgeving van de brand afgezet. De politie heeft uiteindelijk samen met de brandweer het pand betreden waarop een controle is uitgevoerd, ook op eventuele aanwezige personen. Dit in verband met getuigen welke mogelijk personen binnen in het pand hebben gezien.

Foto’s: Koen Jongen

Middelbrand Sassenheim (1) Middelbrand Sassenheim (2) Middelbrand Sassenheim (3) Middelbrand Sassenheim (4) Middelbrand Sassenheim (5) Middelbrand Sassenheim (6) Middelbrand Sassenheim (7) Middelbrand Sassenheim (8) Middelbrand Sassenheim (9) Middelbrand Sassenheim (10) Middelbrand Sassenheim (11) Middelbrand Sassenheim (12) Middelbrand Sassenheim (13) Middelbrand Sassenheim (14) Middelbrand Sassenheim (15) Middelbrand Sassenheim (16) Middelbrand Sassenheim (17) Middelbrand Sassenheim (18) Middelbrand Sassenheim (19) Middelbrand Sassenheim (20) Middelbrand Sassenheim (21) Middelbrand Sassenheim (22)

Cookievoorkeuren wijzigen