Gouda – Deze avond verloor een bestuurder de macht over het stuur van zijn voertuig waarna hij tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam. Dit gebeurde op de Burgemeester van Reenensingel in Gouda ter hoogte van de Carewash.

De bestuurder raakte naar eigen zeggen de macht over het stuur kwijt toen hij een bocht maakte, hierbij raakte hij een rand van een ophoging van de weg waarna hij een lantaarnpaal ramde en tot stilstand kwam. De bestuurder bleef ongedeerd, echter was zijn voertuig zwaar beschadigd. De politie kwam ter plaatse en heeft een ademtest gedaan bij de bestuurder. Een berger kwam ter plaatse en heeft het voertuig geborgen, hierna konden de hulpdiensten weer retour.

Foto’s: Franklin Coenen, Rens de Haan & Karlijn van Lutterveld

DSC_0115 (Kopie) DSC_0118 (Kopie) DSC_0125 (Kopie) DSC_0127 (Kopie) DSC_0129 (Kopie) DSC_0132 (Kopie) Ongeval Burgemeester van Reenensingel Gouda (2) Ongeval Burgemeester van Reenensingel Gouda (3)DSC_0133 (Kopie)Ongeval Burgemeester van Reenensingel Gouda (2) Ongeval Burgemeester van Reenensingel Gouda (3) Ongeval Burgemeester van Reenensingel Gouda (4) Ongeval Burgemeester van Reenensingel Gouda (5) DSC_0137 (Kopie) DSC_0138 (Kopie)

 

Cookievoorkeuren wijzigen