Boskoop – De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een treinincident op de Snijdelwijklaan in Boskoop. Ter plaatse bleek op de spoorwegovergang aldaar een aanrijding te hebben plaats gevonden tussen een trein en een persoon.

Uit getuigenverklaringen blijkt dat het hier waarschijnlijk om een noodlottig ongeval gaat. Echter zal dit worden onderzocht door de politie. ProRail is ook ter plaatse gekomen met enkele voertuigen. De Snijdelwijklaan is voor enkele uren afgesloten ter hoogte van de spoorwegovergang en ook is er lang geen trein verkeer mogelijk tussen Alphen aan den Rijn en Gouda.

Wanneer er een persbericht verschijnt zullen wij dit hier publiceren.

Foto’s: Rens de Haan & Karlijn van Luttervelt

Treinincident Snijdelwijklaan Boskoop (1) Treinincident Snijdelwijklaan Boskoop (2) Treinincident Snijdelwijklaan Boskoop (3) Treinincident Snijdelwijklaan Boskoop (4) Treinincident Snijdelwijklaan Boskoop (5) Treinincident Snijdelwijklaan Boskoop (6) Treinincident Snijdelwijklaan Boskoop (7)Treinincident Snijdelwijklaan Boskoop (1) Treinincident Snijdelwijklaan Boskoop (2) Treinincident Snijdelwijklaan Boskoop (3) Treinincident Snijdelwijklaan Boskoop (8)

Cookievoorkeuren wijzigen