Leiderdorp – In twee woningen en een winkel aan de Van Diepeningenlaan is maandagmiddag een waterlekkage ontstaan.

Na onderzoek door de brandweer bleek er bij een flatwoning op de derde etage een flinke waterlekkage te zijn in/rond de watervoorziening van het toilet. De eigenaar van de woning werd door buren op de hoogte gesteld en deze is hierop direct naar de woning gekomen om toegang te verschaffen. De brandweer heeft in twee woningen geholpen met het opruimen van het water. Door de lekkage ontstond in beide woningen en in de winkel schade. Voor zowel de bewoners als voor de slager is het voor de tweede keer in een jaar dat er sprake is van waterlekkage. Als dank voor de inzet kreeg de brandweer verse warme worst van de slager.

Foto’s: Koen Jongen

Wateroverlast Van Diepeningenlaan Leiderdorp (1) Wateroverlast Van Diepeningenlaan Leiderdorp (2) Wateroverlast Van Diepeningenlaan Leiderdorp (3) Wateroverlast Van Diepeningenlaan Leiderdorp (4) Wateroverlast Van Diepeningenlaan Leiderdorp (5) Wateroverlast Van Diepeningenlaan Leiderdorp (6) Wateroverlast Van Diepeningenlaan Leiderdorp (7)

Cookievoorkeuren wijzigen