Leiderdorp – Vanmiddag zijn om 13:00 uur de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding van een voertuig te water aan de Penning in Leiderdorp.

Ter plaatse bleek een oudere dame met haar voertuig te water te zijn geraakt. Drie omstanders welke het ongeval zagen gebeuren, sprongen het water in waarna de bestuurster uit het water is gehaald. Hierop is door hen eerste hulp verleend tot de komst van het ambulancepersoneel. Het slachtoffer is ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel en uiteindelijk met onbekende verwondingen vervoerd richting het ziekenhuis. De bestuurster vroeg even voor het ongeval de weg aan twee getuigen waarop zij wilde gaan keren. De getuigen hoorde plotseling slippende banden waarna het voertuig een lantaarnpaal ramde, door een grote bossage reed en uiteindelijk achter de bossage te water raakte. Een berger is uiteindelijk ter plaatse gekomen waarna het voertuig is geborgen.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

Voertuig te water LDP (3) Voertuig te water LDP (7) Voertuig te water LDP (12) Voertuig te water LDP (15) Voertuig te water LDP (16)

Cookievoorkeuren wijzigen