Leiderdorp – Vanavond zijn omstreeks 23:05 uur de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Engelendaal met de Van der Havelaan in Leiderdorp.

Ter plaatse bleek er een aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Het ongeval vond plaats op de kruising Engelendaal met de Van der Havelaan waar deze avond/nacht (weg) werkzaamheden plaatsvinden. Het kruispunt word hier geregeld door meerdere verkeersregelaars. Een verkeersregelaar welke het verkeer op het kruispunt regelde kon net op tijd voor de botsing wegspringen. Hij kwam met de schrik vrij. Twee andere personen zijn door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel gecontroleerd op eventuele verwondingen. Niemand hoefde uiteindelijk vervoerd te worden. De verkeers ongevallen analyse van de politie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het ongeval. Een berger is ter plaatse gekomen om de voertuigen te bergen.

Foto’s : District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

Ongeval LDP (1) Ongeval LDP (2) Ongeval LDP (3) Ongeval LDP (4)  Ongeval LDP (7)

Cookievoorkeuren wijzigen