Leiden – Vanmiddag omstreeks 12.45 werd de brandweer gealarmeerd voor een aardgaslucht op de Drifstraat in Leiden. Ter plaatse bleek er bij werkzaamheden een gaslekkage te zijn ontdekt.

De hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen waarna bij aankomst enkele metingen zijn verricht, ook bij een tweetal naastgelegen woningen. De brandweer heeft Liander ingeschakeld welke ter plaatse zal komen en de lekkage zal dichten. De Officier van Dienst heeft het incident op zich genomen waarop de bemanning van de tankautospuit weer retour zijn gegaan.

Foto’s: District 16 / K. Jongen

Gaslekkage Driftstraat LDN (1) Gaslekkage Driftstraat LDN (2)  Gaslekkage Driftstraat LDN (4) Gaslekkage Driftstraat LDN (5) Gaslekkage Driftstraat LDN (6) Gaslekkage Driftstraat LDN (7) Gaslekkage Driftstraat LDN (8)

Cookievoorkeuren wijzigen