Ongeval Raadhuisplein NAY (5)Nieuwerkerk aan den IJssel, 14 september 2015

De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een ongeval op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ter plaatse bleek een meisje met haar fiets op een overgang te zijn aangereden door een auto.

Het meisje kwam ten val waarbij zij zichzelf bezeerde. De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft haar in de ambulance op eventuele verwondingen gecontroleerd maar uiteindelijk bleek zij met de schrik vrij te komen en hoefde ze niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden.

Officieel sporenonderzoek was dan ook niet nodig waarna beide partijen na het uitwisselen van de gegevens op eigen kracht door konden. Schade aan de auto en de fiets was er nauwelijks.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Raadhuisplein NAY (1) Ongeval Raadhuisplein NAY (2) Ongeval Raadhuisplein NAY (3) Ongeval Raadhuisplein NAY (4)  Ongeval Raadhuisplein NAY (6) Ongeval Raadhuisplein NAY (7) Ongeval Raadhuisplein NAY (8)

Cookievoorkeuren wijzigen