Gaslekkage Reeuwijk (13)Reeuwijk, 14 september 2015

De hulpdiensten werden deze middag gealarmeerd voor een gaslekkage op de Van Staverenstraat in Reeuwijk. Eenmaal ter plaatse bleek dat het tijdens graafwerkzaamheden in deze straat mis was gegaan.

De graafmachine raakte de gasleiding waarna een flink lek ontstond en het gas er uit spoot. De brandweer heeft met één straal hoge druk het gas neergeslagen tot de leiding afgesloten kon worden.

Toen de leiding zo ongeveer dicht was, moest het water weggepompt worden om bij het lek te komen zonder dat er water de leiding in zou stromen. De brandweer heeft uiteindelijk het lek grotendeels kunnen dichten met een zogenoemde vetband en heeft vervolgens de zaak overgedragen aan Joulz.

Foto’s: Rens de Haan

Gaslekkage Reeuwijk (1) Gaslekkage Reeuwijk (2) Gaslekkage Reeuwijk (3) Gaslekkage Reeuwijk (4) Gaslekkage Reeuwijk (5) Gaslekkage Reeuwijk (6) Gaslekkage Reeuwijk (7) Gaslekkage Reeuwijk (8) Gaslekkage Reeuwijk (9) Gaslekkage Reeuwijk (10) Gaslekkage Reeuwijk (11) Gaslekkage Reeuwijk (12)  Gaslekkage Reeuwijk (14) Gaslekkage Reeuwijk (15) Gaslekkage Reeuwijk (16) Gaslekkage Reeuwijk (17)

Cookievoorkeuren wijzigen