Wassenaar, 14 september 2015

Vanmorgen omstreeks acht uur werd de politie naar de A44 L 20,3 in Wassenaar gestuurd voor een ongeval materieel, eenmaal ter plaatse bleek dat een personenauto door nog onbekende oorzaak in de vangrail was beland in de richting van Leiden / Amsterdam.

Ook werden er twee ambulances naar het ongeval gestuurd, één uit Haaglanden en één uit Hollands-Midden. De ambulancedienst heeft de enigste inzittende, een vrouw, nagekeken en behandeld. Gelukkig bleek dat de vrouw niet serieus gewond was en naar het ziekenhuis hoefde. Nadat de vrouw was behandeld kon de berger het voertuig optakelen, zowel het voertuig als de vangrail raakte beschadigd. Door het ongeval ontstond wel enkele kilometers file in de richting van Leiden / Amsterdam, omstreeks tien uur werd de weg weer vrijgegeven.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen