Lisse, 12 September 2015

Vanmiddag stond het Dorpshart van Lisse volledig in het teken van 112, Diverse hulpdiensten presenteerde zich vandaag in de Kapelstraat in het Dorpshart van Lisse.

Onder andere de Politie was aanwezig, net als de Reddingsbrigade Noordwijk, Brandweer Hollands Midden en Vereniging EHBO Lisse. Ook kon iedereen een kijkje nemen in de Dierenambulance of in een auto van de Doktersdienst Duin- en Bollenstreek. Bij de kraam van de Gemeente Lisse konden mensen terecht met vragen over de veiligheid in hun omgeving. Stichting Historisch Brandweer Materieel Hollands Midden was aanwezig met een spuitauto zodat alle kinderen konden ervaren hoe het is om een echte brandweerman of vrouw te zijn.

De grootse publiekstrekker onder de kleintjes was toch wel Brandweerman Sam! Heel veel kinderen uit Lisse en omgeving wilden maar al te graag met hun tv-held op de foto en dus stonden er lange rijen enthousiaste kinderen! Brandweerman Sam had tijdens deze 112dag vaste Meet en Greet tijden in de agenda staan namelijk: 13:30 / 14:30 en 15:30 uur.

Omstreeks vier uur was de 112-dag ten einde gekomen, de hulpdiensten en organisatie kunnen terug kijken op een zeer geslaagde en vooral heel druk bezochte 112 dag!

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen