Brandgerucht LDN (6)

Leiden, 12 September 2015

Vanmiddag zijn even voor 17:00 uur de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding van een brandgerucht aan de Driftstraat in Leiden.

Een voorbijganger hoorde een alarm afgaan in een woning en constateerde lichte rookontwikkeling waarop deze persoon de brandweer heeft gebeld. De politie en brandweer kwamen met spoed ter plaatse. Omdat er tijdens het incident niemand aanwezig was in de woning heeft de brandweer om toegang te krijgen tot de woning de onderste ruit van de deur ingeslagen waarop men naar binnen is gegaan. Na controle bleek het te gaan om een pannetje welke op het vuur stond, wat weer zorgde voor de nodige rookontwikkeling in de woning. De brandweer heeft het pannetje naar buiten gebracht en de woning geventileerd waarop de brandweer retour is gegaan. Door het tijdig ontdekken en snel alarmeren is een echte brand voorkomen.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

Brandgerucht LDN (2) Brandgerucht LDN (3) Brandgerucht LDN (4)  Brandgerucht LDN (7) Brandgerucht LDN (9)

Cookievoorkeuren wijzigen