Ongeval VKG (5)Valkenburg, 11 september 2015

Vanmorgen zijn omstreeks de 01:30 uur de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuig te water aan de Ingenieur G. Tjalmaweg bij Valkenburg. Ter plaatse bleek de bestuurder van een voertuig door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur te zijn verloren en te water te zijn geraakt in een sloot langs de weg.

Het voertuig is op zijn kop terecht gekomen in de sloot. De twee inzittenden van het voertuig zijn na het ongeval zelfstandig uit het voertuig geklommen en raakte wonder boven wonder licht gewond en kwamen er allebei van af met een nat pak. Zij zijn door de berger naar huis gebracht. Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen. Ten tijden van het incident was er een rijbaan gesloten.

Foto’s: District 16 – Koen Jongen

Ongeval VKG (1) Ongeval VKG (2) Ongeval VKG (3) Ongeval VKG (4)  Ongeval VKG (6) Ongeval VKG (7) Ongeval VKG (8) Ongeval VKG (9) Ongeval VKG (10) Ongeval VKG (11) Ongeval VKG (12) Ongeval VKG (13) Ongeval VKG (14) Ongeval VKG (15)

Cookievoorkeuren wijzigen