Ongeval Oost Vlisterdijk Vlist (4)Vlist, 11 september 2015

De brandweer werd vanavond gealarmeerd voor een ongeval op de Oost-Vlisterdijk in Vlist. Ter plaatse bleek een trekker op de kruising met de Slangeweg een aantal bovengrondse stroomkabels te hebben geraakt waarna deze om en over zijn tractor kwamen te liggen. Ook belandde er één in de sloot.

Een korte maar hevige vonkenregen was het gevolg van de aanrijding met de kabels. Toen de brandweermannen uit het voertuig stapte om de hulp te verlenen was een klap te horen. Achter de tankautospuit bleek een tweede tractor eveneens in een aantal stroomkabels verstrikt te zijn geraakt. Hierdoor werd de Oost-Vlisterdijk aan twee kanten geblokkeerd en moest de weg worden afgesloten.

De brandweer heeft na de afzetting niets meer ondernomen in afwachting van Joulz. Toen deze ter plaatse kwam kon de stroom worden afgesloten en de kabels worden verwijderd. Het repareren van de kabels zal enige tijd in beslag nemen.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Oost Vlisterdijk Vlist (1) Ongeval Oost Vlisterdijk Vlist (2) Ongeval Oost Vlisterdijk Vlist (3) Ongeval Oost Vlisterdijk Vlist (5) Ongeval Oost Vlisterdijk Vlist (6) Ongeval Oost Vlisterdijk Vlist (7) Ongeval Oost Vlisterdijk Vlist (8) Ongeval Oost Vlisterdijk Vlist (9) Ongeval Oost Vlisterdijk Vlist (10) Ongeval Oost Vlisterdijk Vlist (11) Ongeval Oost Vlisterdijk Vlist (12) Ongeval Oost Vlisterdijk Vlist (13)

Cookievoorkeuren wijzigen