Leiden, 9 september 2015

Ondanks het heerlijke rustige weer van vanmiddag kreeg omstreeks vier uur de brandweer van Leiden toch nog een melding stormschade op de Veluwemeerlaan.

Eenmaal ter plaatse bleek dat een grote tak van een boom dreigde af te breken welk dan op de rijbaan zou belanden. De brandweer heeft bij aankomst gewacht op de politie zodat deze de Veluwemeerlaan kon afsluiten voor het verkeer zodat er veilig gezaagd kon worden. Nadat de weg was afgesloten is de brandweer met de ladderwagen omhoog gegaan en is de tak in meerdere stukken gezaagd. Toen het grootste gedeelte van de tak was afgezaagd mocht het verkeer om en om passeren op één van de twee rijstroken. Nadat het zaagafval was opgeruimd van de rijbaan kon men weer inpakken en retour kazerne.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen