Ongeval A4 (1)

Roelofarendsveen, 7 september 2015

De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een ongeval met beknelling waarbij sprake zou zijn van een reanimatie op de A4 bij Roelofarendsveen. Met deze heftige melding waren al snel meerdere politie, ambulance en brandweer voertuigen aanrijdend. Ook de traumahelikopter werd gealarmeerd.

Ter plaatse bleek van reanimatie gelukkig geen sprake. Wel werd er door de ambulancedienst één slachtoffer vervoerd. Bij het ongeval waren twee vrachtwagens en twee personenauto’s betrokken. Eén va de vrachtwagens verloor zijn lading bij het ongeval.

Al snel werd na het ongeval de hele A4 richting Den Haag afgesloten.

De hele avond is de A4 richting Den Haag dicht geweest en tegen middernacht, nadat de berging klaar was, ging één rijstrook weer open. Spoedreparatie aan wegdek en vangrail duren tot diep in de nacht.

De oorzaak van het ongeval is nog onbekend. Ongeval A4 (2) Ongeval A4 (3) Ongeval A4 (4) Ongeval A4 (5) Ongeval A4 (6)