Hillegom, 7 september 2015

Vanavond omstreeks kwart voor acht werden de hulpdiensten met veel eenheden opgeroepen voor een voertuig te water op de Noorderlaan in Hillegom.

Eenmaal ter plaatse bleek een personenauto half in de sloot te liggen op het begin van de Noorderlaan nabij de N208. De bestuurder was de macht over het stuur verloren en raakte in de berm waarna hij half in het riet en de sloot belande. De brandweer kwam met meerdere voertuigen ter plaatse waaronder duikers, echter was iedereen al uit het voertuig. Hoeveel mensen in het voertuig zaten is niet helemaal duidelijk geworden, geruchten gingen de ronde dat het er drie waren. Ook was het lang onduidelijk wie de bestuurder was, uiteindelijk melde een man zich als de bestuurder van het voertuig. De man is door het ambulancepersoneel onderzocht maar hij had niks aan het euvel overgehouden. De politie noteerde de nodige gegevens en nam nog een blaastest af.  De man kreeg een proces verbaal omdat hij geen rijbewijs kon tonen, of zijn auto nog zal gaan rijden is onduidelijk deze moet wel opnieuw gekeurd gaan worden.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen