Sassenheim, 7 september 2015

Vanmiddag omstreeks kwart voor vijf kregen politie en brandweerpost Sassenheim melding van een ongeval materieel bij Sport- en recreatiecomplex Wasbeek op de van Alkemadelaan in Sassenheim.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat een automobiliste bij het in/uit parkeren met een flinke vaart tegen de muur is opgeknald, hoe dit precies kon gebeuren is niet duidelijk. De brandweer heeft de situatie bekeken maar hoefde verder niet in actie te komen. De muur raakte zwaar beschadigd en er zaten flinke scheuren in, de omgeving is afgezet met lint voor de veiligheid. De muur maakt deel uit van het materiaalhok van de gym/sportzaal, deze is nu afgesloten en mag vanwege instortingsgevaar niet gebruikt worden. Een aannemer zal de situatie moeten bekijken en de muur later moeten herstellen. De personenauto raakte door de klap ook aanzienlijk beschadigd, extra zuur want hij was pas twee maanden oud.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen