Warmond, 6 september 2015

Vanavond omstreeks half drie werden een ambulance en meerdere politie-eenheden naar de Ganzenwei in Warmond gestuurd voor een geweldsincident.

Hierbij was een persoon door een ander persoon in de omgeving van de Ganzenwei mishandeld, vermoedelijk was hierbij een mes betrokken. De ambulancedienst heeft de persoon in de ambulance behandeld en uiteindelijk naar het ziekenhuis vervoerd. De verdachte was na het incident gevlucht en heeft een stukje verderop op de Seminarielaan zijn fiets en nog andere voorwerpen in een slootje gedumpt. De politie had hierop de Seminarielaan afgesloten en daarvan plaats delict gemaakt, de politie heeft toen de omgeving onderzocht en er zijn diverse sporen veilig gesteld. Meerdere politie-eenheden surveilleerden in de directe omgeving opzoek naar de verdachte, hierbij werd ook gepost door de politie bij de in/uitwegen van Warmond op de Herenweg. Of de verdachte uiteindelijk is aangehouden is nog onbekend bij ons op dit moment.

Politie bericht omtrend dit incident:

Warmond – Nog onbekende daders mishandelden in de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 september 02:00 uur op de Seminarielaan een 44-jarige fietser uit Warmond.

Het slachtoffer fietste door de straat toen hij plotseling van zijn fiets geduwd werd. Drie verdachten vielen het slachtoffer aan. Een van de daders droeg een opvallend rood vest/trui. De fietser liep door de mishandeling pijnlijke verwondingen op.

De recherche zoekt getuigen van deze zware mishandeling. Heeft u iets gezien die nacht of heeft u andere informatie die de politie helpt bij het opsporen van de daders? Neem contact met de recherche via 0900-8844 Liever anoniem? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen