Opendag Brandweer (3)

Oegstgeest, 5 September

De brandweer van Oegstgeest hield vandaag een open dag. Deze werd gehouden op de Lijtweg in Oegstgeest.

Tussen 10.00 en 16:00 uur werden er voor jong en oud diverse demonstraties gehouden zoals een vlam in de pan, een ernstig verkeersongeval waarbij de brandweer een voertuig open moest knippen, maar ook werd er een noodsituatie nagebootst in een rookcontainer. Ook mochten bezoekers zelf de brandweerspuit in de handen nemen en een brandje blussen op het terrein. Al met al was het een geslaagde open dag.

Foto’s: District 16 / K.Jongen-KJfotografie.com

Opendag Brandweer (1)  Opendag Brandweer (5) Opendag Brandweer (7) Opendag Brandweer (8) Opendag Brandweer (9) Opendag Brandweer (10) Opendag Brandweer (11) Opendag Brandweer (12) Opendag Brandweer (13) Opendag Brandweer (14) Opendag Brandweer (15) Opendag Brandweer (17) Opendag Brandweer (18) Opendag Brandweer (19) Opendag Brandweer (20) Opendag Brandweer (21) Opendag Brandweer (22)

 

Cookievoorkeuren wijzigen