Ongeval Goudse Poort Gouda (1)Gouda, 4 september 2015

De hulpdiensten werden deze morgen gealarmeerd voor een ongeval op wederom de Goudse Poort in Gouda. Hoewel het een tijdje rustig bleef, ging het deze morgen opnieuw fout in de beruchte bocht.

Ter plaatse bleek dat een auto in de bocht was gaan glijden en tegen een boom botste. Onder andere de brandweer kwam met spoed ter plaatse omdat het slachtoffer bekneld zou zitten. Dit bleek uiteindelijk niet het geval. Wel heeft de brandweer de ambulancedienst kunnen assisteren bij het uit het voertuig halen van het slachtoffer.

De ambulancedienst heeft de bestuurder uiteindelijk naar het ziekenhuis in Gouda vervoerd met voor ons nog onbekend letsel.

De berger kwam ter plaatse en heeft het voertuig geborgen waarna de weg weer kon worden vrijgegeven. Het overige verkeer heeft nauwelijks hinder ondervonden van het ongeval.

Foto’s: Rens de Haan Ongeval Goudse Poort Gouda (2) Ongeval Goudse Poort Gouda (3) Ongeval Goudse Poort Gouda (4) Ongeval Goudse Poort Gouda (5) Ongeval Goudse Poort Gouda (6) Ongeval Goudse Poort Gouda (7) Ongeval Goudse Poort Gouda (8) Ongeval Goudse Poort Gouda (9) Ongeval Goudse Poort Gouda (10) Ongeval Goudse Poort Gouda (11) Ongeval Goudse Poort Gouda (12) Ongeval Goudse Poort Gouda (13) Ongeval Goudse Poort Gouda (14) Ongeval Goudse Poort Gouda (15)

Cookievoorkeuren wijzigen