Warmond (7)Warmond, 3 september 2015

Vanavond omstreeks 19:20 uur zijn de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een incident op het Veerpolderpad in Warmond. Ter plaatse hadden twee jongens de politie gealarmeerd naar aanleiding van enkele (kinder-)kledingstukken welke in het water lagen.

Omdat het niet duidelijk was of er iemand te water was geraakt werd naast de politie ook een tweetal ambulances gealarmeerd. Ook de politiehelikopter is ter plaatse gekomen om van bovenaf mee te kijken. Nadat bleek dat er geen personen in het water lagen, gingen het ambulancepersoneel en de politiehelikopter weer retour. De politie heeft door middel van een stuk touw met daaraan een haak de kledingstukken uit het water gehaald waarna een en ander is bekeken aan de spullen. Omdat er in de buurt van het incident diverse sportgelegenheden zijn gevestigd houdt de politie rekening met gestolen goederen. De politie heeft de spullen meegenomen naar het bureau. De melders zijn ter plaatse door de politie bedankt voor het waarnemen van dit incident.

Foto’s: District 16 – Koen Jongen

Warmond (1) Warmond (2) Warmond (3) Warmond (4) Warmond (5) Warmond (6)

Cookievoorkeuren wijzigen