Middelbrand B. Klinkhamerweg ZHN (1)

Zevenhuizen, 25 augustus 2015

Op dinsdagmorgen werden brandweer en politie gealarmeerd voor een woningbrand aan de Burgemeester Klinkhamerweg in Zevenhuizen. Vrijwel direct werd er  opgeschaald naar middelbrand. Er zouden zich nog dieren in het pand bevinden.

Bij aankomst bleek het al een flinke brand te zijn. Bij een binnenaanval hebben brandweerlieden twee honden en een papegaai weten te redden. Daarnaast werd er ook gelijk ingezet op het bestrijden van de brand. Dit gebeurde ook vanaf buiten, mede met de autoladder. Daarbij werd ook een gedeelte van het dak gesloopt.

Na ruim een uur werd de hevige rookontwikkeling minder en was de brand nagenoeg uit. Men is daarna nog wel bezig geweest met nablussen. Omwonenden kregen het advies om ramen en deuren gesloten te houden. Hoe de brand is ontstaan, is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong & Sven Poeze

Video: Rob de Jong

Middelbrand B. Klinkhamerweg ZHN (2) Middelbrand B. Klinkhamerweg ZHN (3) Middelbrand B. Klinkhamerweg ZHN (4) Middelbrand B. Klinkhamerweg ZHN (5) Middelbrand B. Klinkhamerweg ZHN (6) Middelbrand B. Klinkhamerweg ZHN (7) Middelbrand B. Klinkhamerweg ZHN (8) Middelbrand B. Klinkhamerweg ZHN (9) Middelbrand B. Klinkhamerweg ZHN (10) Middelbrand B. Klinkhamerweg ZHN (11) Middelbrand B. Klinkhamerweg ZHN (12) Middelbrand B. Klinkhamerweg ZHN (13) Middelbrand B. Klinkhamerweg ZHN (14) Middelbrand B. Klinkhamerweg ZHN (15) Middelbrand B. Klinkhamerweg ZHN (16) Middelbrand B. Klinkhamerweg ZHN (17) Middelbrand B. Klinkhamerweg ZHN (18) Middelbrand B. Klinkhamerweg ZHN (19) Middelbrand B. Klinkhamerweg ZHN (20) Middelbrand B. Klinkhamerweg ZHN (21) Middelbrand B. Klinkhamerweg ZHN (22) Middelbrand B. Klinkhamerweg ZHN (23) Middelbrand B. Klinkhamerweg ZHN (24)

Dakbrand Burg.Klinkhamerweg ZHN (1) Dakbrand Burg.Klinkhamerweg ZHN (2) Dakbrand Burg.Klinkhamerweg ZHN (4) Dakbrand Burg.Klinkhamerweg ZHN (5)

Cookievoorkeuren wijzigen