Ongeval Leiden (12)Leiden, 24 augustus 2015

Vanavond zijn om 22:17 uur de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een ongeval op het spoor bij Station de Vink aan het Alexandrine Tinneplein in Leiden. Ter plaatse was een jongen gegrepen door een passagierstrein nadat hij iets wilde oprapen op het spoor.

Ook het traumateam uit Rotterdam is met spoed ter plaatse gekomen om het aanwezig ambulancepersoneel te assisteren. Het slachtoffer is uiteindelijk onder begeleiding van een trauma-arts vervoerd naar het ziekenhuis. Omstanders welke het ongeval zagen gebeuren zijn ter plaatse door de politie opgevangen. Tussen Leiden Centraal en Den Haag Centraal is tot in de nacht geen treinverkeer mogelijk in verband met het ongeval. De extra reistijd bedraagt volgens de NS zeker een uur.

Item later geplaatst in verband met dodelijk afloop incident.

Foto’s: District 16 / Koen Jongen

Ongeval Leiden (1) Ongeval Leiden (2) Ongeval Leiden (3) Ongeval Leiden (4) Ongeval Leiden (5) Ongeval Leiden (6) Ongeval Leiden (7) Ongeval Leiden (8) Ongeval Leiden (9) Ongeval Leiden (10) Ongeval Leiden (11) Ongeval Leiden (13) Ongeval Leiden (14) Ongeval Leiden (15) Ongeval Leiden (16) Ongeval Leiden (17) Ongeval Leiden (18) Ongeval Leiden (19) Ongeval Leiden (20)

Cookievoorkeuren wijzigen