DSC_0003 (Kopie)

Hazerswoude-Rijndijk, 23 augustus 2015

Rond elf uur vanavond werd de brandweer van de posten Koudekerk, Hazerswoude en Alphen aan den Rijn gealarmeerd voor een woningbrand aan de Busken Huetstraat in Hazerswoude-Rijndijk. Ter plaatse was er brand geweest in de meterkast.

Toen de brandweer ter plaatse kwam was er geen brand maar stond de woning wel vol met rook. Door nog onbekende oorzaak was de gemeente zekering uitgebrand maar was er verder niks in brand gevlogen. De brandweer heeft een controle uitgevoerd maar heeft niet hoeven blussen. Na de woning te hebben geventileerd kon de brandweer retour. Een persoon die mogelijk rook had geïnhaleerd is nagekeken in een ambulance maar het is onbekend of deze is meegenomen naar een ziekenhuis. De stroomleverancier is ter plaatse gekomen om naar het voorval te kijken.

Foto’s: Jasper van Reenen

DSC_0001 (Kopie) DSC_0002 (Kopie)  DSC_0006 (Kopie) DSC_0007 (Kopie) DSC_0010 (Kopie) DSC_0015 (Kopie) DSC_0017 (Kopie) DSC_0018 (Kopie)

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen