Stormschade MC Donalds (1)

Leiden, 23 Augustus 2015

Vanmiddag is om 14:42 uur de brandweer gealarmeerd voor een melding stormschade bij de Mc Donalds aan de Plesmanlaan in Leiden. Aldaar was een gedeelte van de grote letter M naar beneden gevallen, een ander gedeelte bungelde nog gevaarlijk boven de parkeerplaats van de Mc Donalds.

De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft met de behulp van de autoladder welke later was gealarmeerd het bungelende gedeelte vakkundig verwijderd. Doordat de autoladder gestationeerd moest worden op de parkeerplaats van de Mc Donalds om goed bij het bord te kunnen komen ontstond er een kleine chaos omdat de uitgang geblokkeerd werd. Hierdoor moesten automobilisten welke door de Mc Drive reden via een alternatieve route weg rijden.

Foto’s: District 16 / K. Jongen

Stormschade MC Donalds (2) Stormschade MC Donalds (3) Stormschade MC Donalds (9) Stormschade MC Donalds (10) Stormschade MC Donalds (11) Stormschade MC Donalds (12)

Cookievoorkeuren wijzigen