Gebouwbrand Nachtegaalstraat APN (2)

Alphen aan den Rijn , 22 Augustus 2015

Gisterenavond omstreeks 23:40 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand bijgebouw op de Nachtegaalstraat in Alphen aan den Rijn.

Ter plaatse bleek er een brand gewoed te hebben bij het wiel van de bouwkeet. De brandweer was snel ter plaatse en heeft het brandje geblust. Een buurtbewoner zag even voor de brand enkele personen klooien bij de keet. Brandstichting word niet uitgesloten. De politie is daarom ook ter plaatse gekomen om pols hoogte te nemen.

Foto’s: District 16 / K.Jongen-KJfotografie.com

Gebouwbrand Nachtegaalstraat APN (1)  Gebouwbrand Nachtegaalstraat APN (4) Gebouwbrand Nachtegaalstraat APN (8) Gebouwbrand Nachtegaalstraat APN (10) Gebouwbrand Nachtegaalstraat APN (12) IMG_4863 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen