Valkenburg, 22 augustus 2015

Vanavond omstreeks vijf over half zeven werden politie en ambulance naar de Ir. G. Tjalmaweg N206 in Valkenburg gestuurd voor een ongeval met letsel.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat er een kop-staart botsing tussen drie voertuigen was gebeurd op de rijbaan in de richting van Leiden. Hoe dit ongeval precies kon gebeuren is niet helemaal duidelijk maar vermoedelijk betrof het een remactie. Het ambulancepersoneel heeft een man gecontroleerd op verwondingen aan onder andere het hoofd omdat hij met zijn hoofd tegen het voorraam kwam. Gelukkig hoefde hij niet naar het ziekenhuis. Bergings bedrijf BCB heeft twee voertuigen versleept, een derde kon met schade zijn weg weer vervolgen. Tijdens de hulpverlening en de berging stond er in beide richtingen van de N206 file, de politie liet het verkeer om en om passeren.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen