Noordwijkerhout, 22 augustus 2015

Vanavond omstreeks tien voor half één worden de brandweer korpsen van Noordwijkerhout en Noordwijk samen met de officier van dienst opgeroepen voor een gebouwbrand gezondheidszorg bij het GGZ Duin- en Bollenstreek op de Langervelderweg in Noordwijkerhout.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat er in een woning gelegen aan de Irisstraat een kartonnen doos in brand had gestaan, het vuur ontstond mogelijk door een brandend kaarsje. Gelukkig werd het brandje snel ontdekt door de brandmeldinstallatie en zo kon de nachtdienst op het terrein en de slapende bewoners in actie komen, de brandende doos werd hierbij uit de woning gegooid. De brandweer heeft nog een nacontrole gedaan in en om de woning. Nadat de woning en omgeving grondig gecontroleerd was kon men weer inpakken en retour kazerne.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen